Συμβουλές για όμορφα και υγιή μαλλιά

Για όλους μας το καλοκαίρι είναι μια εποχή που αγαπάμε.
Νιώθουμε πιο ελεύθεροι πιο ανάλαφροι πιο ενεργητικοί από κάθε άλλη περίοδο καθώς η αλλαγή της εποχής με περισσότερο φως κατά τη διάρκεια της μέρας μας κάνει να αισθανόμαστε πιο δραστήριοι.
Πριν από κάθε καλοκαιρινή περίοδο το μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών μπαίνουν στη διαδικασία αλλαγής των μαλλιών τους και τις περισσότερες φορές αυτή η αλλαγή έχει να κάνει με το χρώμα τους.
Πολλοί λοιπόν είναι αυτοί που γνωρίζουν τους πιθανούς κινδύνους των μαλλιών για το καλοκαίρι και προσπαθούν να τα προστατέψουν αλλά αυτό δεν γίνεται πάντα με το σωστό τρόπο με αποτέλεσμα να είναι σαν να μην έχει γίνει ποτέ.
Μερικές από τις συμβουλές που θα ακολουθήσουν είναι για την περιποίηση των μαλλιών μας μετά το καλοκαίρι και τι ακριβώς χρειάζεται να για επαναφέρουμε τα μαλλιά μας στη σωστή κατάσταση που τους αρμόζει.

Ένας παρά πολύ γνωστός τρόπος που το μεγαλύτερο ποσοστό γνωρίζει είναι οι μάσκες περιποίησης μαλλιών. Καλό θα ήτανε να συμβουλεύεστε τον κομμωτή σας και να μην προχωρήστε σε μια αγορά μάσκας μαλλιών που δεν ταιριάζει στον τύπο των μαλλιών σας γιατί δεν θα έχει το ανάλογο αποτέλεσμα.
Εμπιστευτείτε τους ειδικούς ώστε να γίνει σωστή διάγνωση της Τρίχας και να εξοπλιστείτε με το κατάλληλο προϊόν για εσάς.
Η μάσκα προσφέρει βαθιά ενυδάτωση στην τρίχα μας και βοηθάει σε παρά πολύ μεγάλο ποσοστό στην αναδόμηση της.

Σαμπουάν αναδόμησης
Προϊόν αντίστοιχης σημασίας καθώς τα μαλλιά μας πρέπει να προετοιμαστούν από ένα πολύ καλό καθαριστικό σαμπουάν με εμπλουτισμένη φόρμουλα αναδόμησης της τρίχας το βήμα 2 λοιπόν είναι απαραίτητο για να προχωρήσουμε στη μάσκα μαλλιών.
Συνήθως συστήνονται προϊόντα σε μορφή σετ και μας δελεάζουν στην τιμή μην πέφτετε στην παγίδα αυτή αναζητήστε από τους ειδικούς τα κατάλληλα προϊόντα για τις ανάγκες σας.
Λάδια – serum η και ακόμα σπρέι προστατευτικά για την προστασία και αναδόμηση των μαλλιών σας.
Προσωπική μου καθαρά άποψη είναι ότι αυτά τα προϊόντα με την εμφάνιση τους στην γκάμα της περιποίησης έχουν βοηθήσει κατά πολύ τους κομμωτές να διατηρούν τα μαλλιά των πελατών τους λαμπερά και υγιή.
Συστήνω λοιπόν ανεπιφύλακτα να υπάρχει πάντα ένα τέτοιο προϊόν σε οποιαδήποτε γυναίκα θέλει να κλειδώσει ένα όμορφο και λαμπερό αποτέλεσμα.

Hair Botox
Διάφορες εταιρείες έχουν κάνει τρομερά βήματα στο κομμάτι αυτό.
Είναι η πιο ολοκληρωμένη μορφή θεραπείας που μπορούμε να έχουμε μετά το καλοκαίρι.
Συστήνεται καθαρά σε επαγγελματικό χώρο διότι τα μείγματα του χρησιμοποιούμε χρειάζονται και ειδικό πέρασμα στην τρίχα αλλά και μέτρημα μείγματος με ψηφιακή ζυγαριά.
2-3 θεραπείες τέτοιου είδους μετά υπό καλοκαιρινή περίοδο έχουν άμεσο αποτέλεσμα στα μαλλιά σας.
Η διάρκεια τους είναι 10-15 μέρες ανά θεραπεία και ανάλογα πάντα την ποιότητα και την φθορά της.

Τρίχας

Οι θεραπείες κερατίνης
Απίστευτα τα οφέλη λοιπόν του συγκεκριμένου προϊόντος καθώς εμφανίστηκε στις αγορές τα τελευταία χρόνια.
Πολλοί από εσάς έχουν κλειδώσει στο μυαλό τους πως η κερατίνη απλώς κάνει τα μαλλιά μας ίσια για μεγάλο χρονικό διάστημα αυτό βέβαια συμβαίνει για γυναίκες που έχουν πραγματικό πρόβλημα με το φριζάρισμα και λύνουν ένα μεγάλο πρόβλημα τους με την εφαρμογή της συγκεκριμένης θεραπείας.
Από τα πρώτα οφέλη της συγκεκριμένης υπηρεσίας είναι ότι προστατεύει επαναφέρει τα μαλλιά μας σχεδόν στη φυσική τους μορφή ακόμα και αν έχουν εφαρμόσει πάνω τους πολλές βαφές και χρωστικά.
Είναι πραγματικά το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στα μαλλιά σας μετά από καλοκαιρινή περίοδο.
Φοβερή προσοχή διότι κυκλοφορούν προϊόντα κερατίνης στο εμπόριο τα οποία δεν είναι αντάξια της τιμής τους και σαν αποτέλεσμα αλλά και σαν προστασία.

Επειδή ο λόγος που έγινε η συγκεκριμένη αναφορά στα μαλλιά μας δεν αποσκοπεί σε προώθηση προϊόντων αλλά καθαρά σε συμβουλευτική μέθοδο προς καλυτέρευση των μαλλιών σας για οποιαδήποτε απορία σας μπορούμε να συζητήσουμε και να κάνουμε διάγνωση από κοντά για το τι ανάγκη έχουν τα μαλλιά σας και πια γκάμα προϊόντων χρειάζεστε.